Jaa sivu:

Hälsningar från UÅ!

Jätä kommentti

IMG_0302 IMG_0299 IMG_0411 IMG_0504

Paljon lunta mutta ei taskulamppua! Tämä lienee ehkä tunnetuin suomenkielinen lause koko Ruotsissa, johtuen tunnetusta sketsiklipistä ”Jönssonligan på Mallorca” (https://www.youtube.com/watch?v=88VfmHAo1lw).

 

Näin hiihtoihmisenä on tietenkin Uumajan talvi erittäin positiivinen yllätys (muutin tänne Linköpingistä viime syksyllä ja siellä ei paljoa lumisillä talvilla juhlittu!). Uumajan latuverkosta on todella kattava ja melkein mistä tahansa kaupunginosasta pääse nopsakkaan ladulle. Omaksi onnekseni asun Uumajan ainoan tekolumiladun vieressä ja hiihdosta sain nauttia jo reippaan kuukauden ennen luonnonlumen laskeutumista.

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot