Jaa sivu:

LOTTAS @ UMEÅ

Jätä kommentti

IMG_0255 IMG_0256IMG_0261IMG_0260

 

 

Asuin Linköpingissä 5,5 vuotta ja näiden vuosien aikana en muista syöneeni kertaakaan erittäin hyvässä ravintolassa Linköpingissä. Muuttaessani Umeån aloin epäilevin mielin testailemaan eri ravintoloita keskustassa ja edes kebabgrilli keskustorilla ei ole osoittautunut pettymykseksi! Noin kuukausi sitten pääsin vihdoin koittamaan kovasti arvostettua Lottasia; pöydän saaminen saattaa välillä olla haastavaa sillä pöytävarauksia ei oteta vastaan.

Lottas:sta saa hyvätasoista pubiruokaa sekä omatekemiä ja sesonginmukaisia oluita kohtuullisella hintatasolla. Lottas löytyy Nygatan 22:sta, eli esplanadilta joka yhdistää ydinkeskustan sekä Umeån rautatieaseman. Menyyta pääsee kurkistelemaan täältä: http://www.lottas.nu/.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot