Jaa sivu:

En solig söndag

Jätä kommentti

IMG_0730 IMG_0734IMG_0735

 

 

Käsitykseni Uumajasta oli tänne muuttaessani ”kaupunki Ruotsin lapissa”. Tosiasiassa ei Uumaja ole lähelläkään Lapin rajaa mutta kaupunki tuntui Linköpingiin (ja Helsinkiin) suhteuttettuna erittäin pohjoiselta. Odotukset talvesta olivat korkealla; paukkupakkasia ja lumikinoksia kiitos! Odoutuksiin nähden oli talvi pieni pettymys, helmikuun puolivälin jälkeen ollaan oltu useasti plussan puolella ja hiihtoladut ovat sulaneet. Toissaviikon sunnuntaina oli erittäin kaunis kevätpäivä, mikä houkutteli monet keskustan läpi virtaavan joen äärelle nauttimaan auringon lämmöstä ja raikkaasta ilmasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot