Jaa sivu:

Tentadags!

Jätä kommentti

Tässäpä tulee mun ihan eka postaus! Jännää.  Mulla varmaan aluksi kestää hetken tajuta miten kaikki systeemit toimii, mutta eiköhän se vähitellen selviä!

Mä en oikein tiedä kuuluisko mun tehdä joku ” Hei, mun nimi on Laura ja tykkään ruusuista ja juustokakuista”-postaus mutta enmä ehkä taida. (Sellaset löytyy kuitenkin vanhasta blogista, http://laurasofy.blogspot.fi).

Voisin mielummin avautua mun tänpäiväsestä 30 hp tentistä.

Kokeet ei ole melkein ikinä ollut mikään ongelma mulle.  Melkein voisin väittää tykkääväni niistä. Ainakin useimmiten. Tai ainakin siihen asti kunnes alotin mun juristiopinnot. Voi jumpe se korkeus mistä mä tipuin nenälleni. Nojoo, mutta tänään siis oli tentti,  5h ja 3 tehtävää. Kaikki alkoi niinkin hyvin että mä aamulla oletin että tentti alkaa klo. 8.15. Tietty. Koska missä ja milloin on IKINÄ muka MIKÄÄN alkanu tasalta? Noh, meillä täällä Uppsalassa alkoi tänään tentti klo. 8.00 joo.. (Jo se että tentti ylipäätään pidetään kahdeksalta aamulla on munlaiselle yökukkujalle pahin painajainen) Mä en edes tajunu koko asiaa kunnes bussissa sata kiloisen matkalaukun kanssa hengailessa kattelin vähän puhelimesta kalenteria. Ei muuta kun pieni paniikki. Infot alkaa aina vartin aiemmin vielä eli periaatteessa siellä olis oltava 7.45. Meikä istuu siinä vaiheessa ekassa bussissa. No eise mitään, mä ehdin sinne tenttiin vähän yli 8 ja raivoissani heittelin kaikki ne 28kg kirjoja ja eväitä ja kyniä mun pöydälle kun koko muu sali istui hiirenhiljaa ja vähän sivusilmällä mulkoili mua.  Sitten jaettiin tenttiysymykset ja mä olin niin kuolemaisillani siitä juoksemisesta ja panikoinnista että ajattelen että nyt on hyvä hetki juoda vähän vichyä. Enmä tietenkää ajatellut että se saattais kuplia ja räjähtää mun pöydälle. Siinä sitten kaikki vastauslomakkeet, muistiinpanot ja ja tenttikysymykset päärynä-lokassa. Namnam!

 photo 98ca4269-145f-4034-bc26-76d095392ade_zps05e0f8bc.png

No se itse tentti jatkoi samalla sarjalla. Kaikki 3 tehtävää hallinto-oikeutta (ja vähän ympäristöä ja piikkuriikkisen EU:takin). Alue mitä vihaan ehkä eniten yritysjuridiikan jälkeen on hallinto-oikeus. Kaikista niistä meidän monista ihanista alueista (missä oli esim. kv-oikeus??) niin  just se ah niin ihana hallinto. No nyt se on sitten tehty, ja nyt saa kuukauden päivät taas jännittää ja stressata että mitenköhän se nyt menikään. Ahdistavaa nää 30 hp tentit! Niitä ei voi uusia kun kerran vuodessa millon muulloinkaan kun keskikesällä.

Nyt on kuitenkin viikko kauan kaivattua lomaa ja sitten alkaa medän ekat valinnaiskurssit. Että mä oon odottanut. Vihdoin!

Toivottavasti muilla on ollut parempi maanantai!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot