Jaa sivu:

Back to business

Jätä kommentti

Vuoden ensimmäinen päivä yliopistolla on nyt ohi! Ei meillä ollut kyllä kun intro-luento, tunnin lounastauko ja kirjastoseminaari. Tosi lepsu päivä mutta silti se loman jälkeen tuntui äärettömän rankalta. Varsinkin kirjastoseminaari jonka oon kuullut joka ikinen vuosi vapaaehtoisesti mutta nyt kun kerrankin ajattelin sen skipata niin se oli tietenkin pakollinen. No eipähän pääse nyt vahingossakaan unohtumaan mistä EU-oikeustapaukset ja ihmisoikeustuomioistuomen päätökset löytyy. Päivän silverlining on ehdottomasti se että meidän kirjat  on vaaleanpunaisia! Wiho, kattokaa nyt kuinka söpöjä!  Näitä kelpaa katella seuraavat 10 viikkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot