Jaa sivu:

Primeboots

3 komenttia

Syksyn paras (ja lompakkoa rokottavin) ostos on Primebootsit. Mun sisäinen materialisti-minä on niin rakastunut että se pakahtuu onnesta <3  Suunitelmana oli aluksi ostaa talveksi mustat pitkät Uggit mutta mua alkoi jotenkin epälyttämään se että tuolla on ollut nyt niin leudot ja kosteat säät. En välttämättä viitsisi käyttää Uggeja loskasäässä ja tuntuu ettei täällä muuta olekaan kun loskasäätä.. Primebootseja sen sijaan voi (suojasuihkeiden ja hoitoaineiden kanssa) käyttää huoletta säällä kun säällä. Ja vaikka Uggit onkin ihanan pehmoset ja mukavat niin onhan nää nyt ehdottomasti kauniimmat.

Viikon oon käyttänyt näitä nyt ja on niiiin mukavat ja lämpimät. Ei melkein tekis mieli ottaa pois kun tulee sisään. Kun tulee kunnon paukkupakkaset ajattelin laittaa vielä kylmyyttä eristävät pohjalliset, mutta nyt siellä hengailee vaan tavalliset tuomassa tukea.

Mietin pitkään kultasten ja hopeisten yksityiskohtien välillä mutta oon nähnyt täällä ihmisillä aika paljon hopeisia ja jotenkin toi kultanen nappas paljon paremmin mulla. Se sopii myös paremmin mun everyday-laukun kanssa. Pituus oli mulla myös aluksi pieni kysymysmerkki. Pikkasen mä mietin tän Engineer high 14 ja Engineer mid 16 välillä mutta aika nopeasti mä silti päädyin näihin pidempiin versioihin. Ne näyttää paljon paremmalta päällä ja sopii jotenkin myös talveen paljon paremmin. Toi kultakantapää oli pieni extra.. Mä kävin Uppsalan keskustassa Holmlundsissa ja kokeiltuani tavallisia mustia huomasin että siellä hyllyssä istuskeli perusmustien vieressä tollaset kultasilla yksityiskohdilla varustetut versiot. Tarkotuksena oli siis ostaa ihan vaan perusmustat mutta hetken pohdiskelun jälkeen päätin että toi oli oikeastaan aika kiva pieni lisä. En oo nähny tätä versiota usein ja muuta eroa kun toi kantapää sillä ei ollut joten why not!

Mä oon ihan järkyttävä vilukissa ja vihaan kylmyyttä enenmmän kun mitään (mulla on nytkin extrapatterit täydella teholla ja villasukat päällä) mutta uskokaa tai älkää niin musta on nyt jopa ihan siedettävää lähteä aikasin aamulla tonne kylmään tarpomaan!

3 kommenttia

 1. Päivi

  Hei!
  Mua kiinnostaa, että tuntuiko noi primebootsit heti sun jalkaan hyviltä, vai muotoutuivatko vasta käytön jälkeen hyviksi? Mulla odottaa samat saappaat lopullista päätöstä, pidänkö vai palautan. Mun jalassa ne ei ekan kokeilun aikana tuntunut huippuhyviltä.

  • laura

   Heippa!
   Mulla ne muotoutu jalkaan sopiviksi vasta käytön aikana. Aluksi ne oli aika kankeat ja tuntui vähän hassulta kävellä niissä. Ei ne siis ihan kamalalta tuntuneet tietenkään mutta ei myöskään ihan täydellisiltä. Mä huomasin esimerkiksi kun kävelin niillä ekan kerran vähän pidempään että toinen kenkä kiristi aika paljon, mutta nyt ei tunnu enää yhtään :) Ja tosi lämpimät ovat ainakin! Mä en ole kertaakaan palellut jaloista ku mulla on ollut ne päällä (ja mä olen aikamoinen vilukissa :D) Toivottavasti oli jotain apua :)

 2. Päivi

  Kiitos, auttaa lopullisessa päätöksessä. Eiköhän ne mulle jää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot