Jaa sivu:

Lördagschill

Jätä kommentti

Eilen täällä oli niin kiva keli että käveltiin koko matka keskustaan ja käytiin samalla viemässä mulla lainassa ollut kamerazoomi takaisin kameraliikkeeseen. Päätettiin myös lounastella ja sen jälkeen mentiin vielä Gränby Centrumiin vähän käppäilemään. Illalla oli pakko vielä katella vähän koulujuttuja mutta noin muuten ihanan rento lauantai. Päivän kohokohta oli tietenkin illalla vedetyt semlat (aka. laskiaispullat)! Täällä porukka laittaa tosi harvoin hilloa mantelimassan sijaan ja missään ei oikein edes myydä  pullia hillolla. Mä en ihan muista mikä meininki Suomessa on mut tää systeemi täällä ei haittaa mua kyllä tippaakaan. Mantelimassa on parasta<3 Lisäks ne on aina niin järkyttävän isoja. Ei hitto, nyt mun tekee taas mieli semloja. Harmittaa etten ehtiny ottamaan kuvia ennenkun kaikki oli jo mun mahassa. Niin siinä yleensä käy. Lauantaiden kuuluis kyllä aina olla näin chillejä!

p.s. miksi ton takin karvakohta näyttää ihan eriväriseltä kun itse takki näissä kuvissa? Oikeasti ne on samaa sävyä ja yritin vaikka millä konsteilla muokata noita väriasetuksia mutta ei niin ei.. Ärsyttää mun silmää ihan suunnatomasti. Ei mulla muuta. Hyvää yötä, folks!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot