Jaa sivu:

Utlandsstudier

Jätä kommentti

Whiuii! Sain eilen vihdoin tehtyä vaihtohakemuksen ja tänään ajattelin kiikuttaa sen Juridicumille. Tuntuupa hyvältä. Nyt odotellaan kolmisen viikkoa alustavia tuloksia. Oikeastaan mä en kyllä enää edes välitä että mihin mä pääsen. Viikonlopun aikana oon tutustunu niin moniin kaupunkeihin ja katellu videoita niin monista yliopistoista että oon innostunu joka ikisestä vaihtoehdosta. Ihan viimeisinä vaihtoehtoina mulla on jopa Suomi, eikä sekään tunnu enää yhtään pahalta. Oon huomannu että aika usein Suomen paikat jää yli kun kukaan ei niitä hae, joten sen nyt pitäisi ainakin olla aika varma nakki.  Saapi nähdä miten käy. Keep your fingers crossed for me!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot