Jaa sivu:

Viimeaikaisia

Jätä kommentti

Nyt on tullut pidettyä ”vähän” taukoa.. Tulee jotenkin kamalan huono omatunto kun kaikkea ei vaan yksinkertasesti ehdi tekemääbn, mutta mä yritän ehtiä postailemaan useammin. Vaikka edes lyhyempiä postauksia. Mulla on nyt ollut kaikennäköistä kouluhommaa, omia projekteja, töidenhakua ja vaikka mitä. Tässä tulee vähän kuvia viimeaikasista jutuista.

Mä kävin pikaisella helsinkireissulla tossa kuukausi takaperin. Ja oli ihanan selkeä sää. Mä oon sellanen ihminen kehen vaikuttaa sää ihan äärettömän paljon. Ja vaikka säästä puhuminen onkin useimpien mielestä aika tylsää niin mä huomaan tekeväni sitä ihan kamalan usein! Pitäisköhän mun ostaa sellanen sääkalenteri mihin merkataan jokasen päivän sää? haha!

Ystävänpäivänä Uppsalan taivaskin oli päivän teeman mukainen. Oikeasti toi oli vielä sata kertaa hienompi!

Pannareita on tullut tehtyä aika usein! Yksi mun harvoista bravuureista.

Ja kevät tuli Uppsalaan! Vaikkakin aika heikkona..

Sain tietää että pääsin vaihtoon Belgiaan, Leuveniin!! Olin aika onnellinen. Mä olin just edellisenä yönä nähny kamalaa painajaista että jouduin jonnekin ihan ihme maahan mistä en ikinä ollu kuullut ja mihin en edes ollu hakenut. Voitte varmaan kuvitella mun helpotuksen kun sain tietää että pääsin mun ykkösvalintaan.

Löysin Uppsalasta ”ParfumeriL” nimisen kaupan missä myydään eläinkokeettomia meikkejä. Tai löysin ja löysin, kyllä mä aina olen sen olemassaolosta olen tiennyt mutta enmä sitä tienny että ne myy myös vähän e.l.f:iä!

Olin kipeenä  törkeän kauan ja kehitin pakkomielteen avokado-voileiville.

Oon kehittänyt pakkomielteen myös sormuksille:

Ja syönyt massoittain semloja!

Hauskaa viikonloppua ihmiset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot