Jaa sivu:

Prinsesstårta

Jätä kommentti

Taas yksi työviikko kahlattu läpi. Mukava viikko, joka sisälsi mm. kahtena päivänä prinsessakakkua. Prinsessakakku on ihanaa ja se on yksi mun lempikakuista. Ja se tuntuu olevan myös ruotsalaisten suosiossa. Tänä vuonna sitä onkin tullu syötyä monen vuoden tarpeisiin. Ruotsissa yksi ihanin juttu on fika kulttuuri. Aluksi oli vaikea ymmärtää mitä fika oikeen tarkottaa, kun ei sille löydy kunnollista suomenkielistä sanaa. Mutta sen toteuttaminen ei onneksi ollut yhtään vaikeaa. Täydellisen fikan saa aikaiseksi hyvällä seuralla ja hyvillä herkuilla. Aion ehdottomasti yrittää rantauttaa fikailua enemmän myös Suomeen.

 

matkallaruotsissa-fi-pala-sinistä-prinsessakakku.jpg

Viikonloppusuunnitelmissa on ollut lähinnä vaan levätä. Perjantaina töissä tuntui, että kaikki vähän ärsyttää ja päätinkin aloittaa heti ärsytyksen poisto-ohjelman. Söin lounaaksi irtokarkkeja, peruutin iltapäivän jumpan ja menin shoppailemaan. Hyvin toimi ja illalla ei ärsyttäny enään yhtään ja uusi kiva villatakkikin löysi tiensä mun vaatehuoneeseen.

Tänään päätin kiertää enemmänkin Malmön kauppoja, kun perjantaina tuntui, etten ole aikoihin katsastanu kauppojen tarjontaa kunnolla ja kaikki paikat oli täynnä uusia syksy ja talvi juttuja. Mitään sen kummempaa ei kyllä löytynyt mutta monta ideaa jäi mieleen ja sain sushia. Asun ihan Malmön keskustassa ja yksi parhaista jutuista on se, että jos löytää kaupasta jotain kiinnostavaa sitä ei tarvitse ostaa heti vaan voi vaivatta palata vielä myöhemmin miettimään asiaa. Malmössä on mun mielestä mukava tehdä ostoksia. Kaupunki ei ole liian suuri mutta paljon kivoja kauppoja löytyy. Tästä aiheesta luvassa varmasti vielä paljon tarinaa :)

 

matkallaruotsissa-fi-pala-sinistä-ruoka.jpg

Illalla kävin vielä lenkillä meren rannalla, vaikka satoi vettä (jo toista viikkoa) ja samalla hain Hemmakvällista elokuvan ja vähän karkkia :) Ruotsissa on ihan liikaa karkkia joka paikassa!

matkallaruotsissa-fi-pala-sinistä-koti.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot