Jaa sivu:

Sunnuntaibrunssi

Jätä kommentti

Tjena! Yksi parhaista sunnuntain vietto tavoista on ehdottomasti mennä brunssille johonkin ihanaan paikkaan. Muutaman ravintolan brunssia olen täällä Malmössä ehtinyt testaamaan, ja tämän hetkinen suosikkini on Gustav Adolf -nimisen ravintolan sunnuntaibrunssi. Tänne kiikutan aika usein suomesta tulleet kyläilijät.

Ravintola sijaitsee Gustav Adolf torin laitamilla, eli aika keskeisellä paikalla ja on helposti löydettävissä. Ravintola on pieni ja todella viihtyisä. Aluksi saattaa tuntua, että onko paikka vähän turhan hieno, mutta tunnelma on kuitenkin todella rento ja mukava. Brunssin hinta on 165 kruunua ja minusta se ei ole ollenkaan paha hinta tästä brunssista.
matkallaruotsissa-fi-pala-sinistä-ruoka.jpg

 

Tarjolla ei ole kamalasti leipää yms. aamiastyyppistä ruokaa vaan enemmän salaatteja, kaloja, juustoja, muutamia lämpimia ruokia ja aivan mahtava hedelmäpöytä, josta myös joka kerta löytyy jotain hyvää jälkkäriä. Tätä paikkaa uskallan suositella hyvinmielin kaikille Malmön matkaajille. Ainiiin ja kannattaa ehkä varata pöytä, koska kerran kävi niin ettemme mahtuneet mukaan.

matkallaruotsissa-fi-pala-sinistä-ruoka.jpg

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot