Jaa sivu:

Jul på Liseberg

Jätä kommentti

Tähänastisen talven kostein ja kylmin päivä sekä Joulu Lisebergillä!

Liseberg1

Joulukuussa Liseberg muuttuu huvipuistosta joulumaaksi. Laitteet ovat tallella ja osa vielä toiminnassa sekä onnenpyörät ja muut pelikoneet pyörii! Joulu- ja talviaiheisia koristeita riittää siihen malliin, että edessä menijään on epähuomiossa helppo törmätä. Katseltavaa riittää!

Jokaisella Lisebergin joulun kävijällä on oma perinteensä: Jääshow, lämmintä kaakaota, paahdettuja kastanjoita, onnenpyörien pelaamista (tiedä vaikka voittaisi joulusuklaat mukaansa), lapinleipää ja porojen silittämistä. Minulla se on ollut marsipaanin ostaminen. Tänä vuonna se jäi välistä, mutta pääsin siipeilemään ystäväni Utan jouluperinteeseen. Hänelle se on aina ollut Souvlaksen (poropitaleipä) syönti, marsipaanin maisteleminen (ihan hukkaan ei siis munkaan mittapuulla tämä mennyt;) sekä jääshow, joka tänä vuonna tulkitsi veljekset Grimmin Hannun ja Kertun.

souvlas

Souvlas on monella göteborgilaiselle vuoden ainoa tilaisuus syödä poronlihaa. Tässä vaiheessa jonotus alkoi jo uuvuttamaan ja kamera kaivettiin esille.

Hannu ja Kerttu

Liseberg joulushow on jo useampana vuonna peräkkäin tulkinnut klassisia satuja. Ja saanut esityksistään myös tunnustusta!

Omiin perinteisiin kuuluu myös varpaiden ja sormien palelluttaminen tunnottomiksi. Tällä kertaa kolmesta kerroksesta huolimatta sormet olivat valkoisina. Kompensoivat varmastikin sitä edelleen puuttuvaa lunta:) Loogisin selitys on se, että kaupunki on tänään ollut sumussa koko päivän ja Lisebergin huvipuisto sijaitsee Mölndaslå:n varrella. Kosteutta ilmassa riittää siis aina. Ja joulumieltä myös!

Liseberg med Uta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot