Jaa sivu:

Liikuttavan läheltä nuottia

Jätä kommentti

Kuvia ja tunnelmia Generationskörenin joulukonsertista!

joulukonsertti kaupunginkirjastossa

Olen syksyn ajan ollut mukana generationskören:ssä, mikä suoraan suomennettuna tarkoittaa sukupolvikuoroa. Sana ei suomeksi kuulosta kovin sujuvalta, mutta kertoo hyvin mistä toiminnassa on kyse, sillä tänä syksynä nuorin kuorolainen tai penkkien alla konttaaja on ollut 3-vuotias ja vanhin kuorolainen 73-vuotias.

Kuoro on osa kaupunginosien järjestämää harrastustoimintaa, jolla halutaan saattaa niin vanhat kuin nuoret ja tai sellaiseksi itsensä tuntevat yhteen ja harrastamaan yhdessä. Suorituspaineet saa jättää kotiin heti kättelyssä, ainoa vaatimus on että tykkää laulaa. Meitä on ollut moneen kokoon ja näköön ja harjoiteltavat laulut ovat vaihdelleet lastenlauluista Laleh:n hitteihin.

Itse lähdin mukaan ystäväni kautta, jonka sisko on vastuussa kuorosta. Heidän koko perhe on osallistuu äitiä lukuunottamatta, sillä jonkun on ollut jäätävä koiravahdiksi :) Totesin alussa, että kyllä minä laulaa osaan, mutta se on eri asia, että miltä se kuulostaa!

Tänään meillä oli joulukonsertti kaupunginkirjastossa. Ennen konserttia kirjaston henkilökunta antoi vinkkejä jouluaiheisista kirjoista ja elokuvista sekä sarjoista. Yleisöä oli paikalla paljon (lue perheet ja ystävät sekä työkavereita sekä muut kirjaston käyttäjät) ja näyttivät nauttivan näkemästään ja kuulemastaan. Tuosta kuulemastaan en ole varma, sillä rehellisesti sanottuna suurin osa ajasta mennään liikuttavan läheltä nuottia. Mutta ehkä se juuri on se tekemisestä huokuva ilo, mikä tarttuu. Että kaiken ei tarvi olla täydellistä ollakseen parasta juuri sillä hetkellä.

Tässä vielä kuva joulukuisesta Göteborgista. Joulukadun avajaiset jouduttiin perumaan myrskyn vuoksi, mutta tähän kuvaan tarttui ainakin vähän valoa:)

gbg dec

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot