Jaa sivu:

19. Februari

Jätä kommentti

Napattiin hieman yllättäväkin voitto Telgestä sunnuntaina! Aloitettiin jokainen erä ihan ihme drivella, tuntui että jokainen heitto meni sisään ja tuuriakin oli aika paljon matkassa. Parempi niin :-D

Maanantaina oli vihdoin lepopäivä ja se tuntui ihan mahtavalta, kun viimeksi oltiin levätty reilu viikko takaperin. Sain vihdoin raahattua itseni lääkäriin näyttämään mun nilkkaa, jossa on ollut hiertymä ja se on ollut iso ja punainen. Lauantaina ennen peliä meni täysin hermot kun yritin puolen tunnin ajan saada kenkää ja tukea jalkaan niin, ettei sattuisi. Se olikin sitten tulehtunut ja sain lääkkeet ja heti tuntuu jo paremmalta. Eilen olikin vähän erilaiset treenit, juostiin ja pelattiin tutusti mutta myös heitettiin – ei tietenkään normaalisti, vaan lapaset käsissä. Jotkut ei tykänneet tästä valmentajan oudosta ideasta taas yhtään, mutta musta se oli vaan hauskaa, kaikki normaalista vaihteleva on mun mielestä tervetullutta.

1958354_10152014134129200_565073721_nEn olekaan tainnut mainita siitä, kuinka Lundista palatessa joukkuelaiset puhuivat siitä, kuinka hyvin mä puhun ruotsia! Toinen Johanna sanoi, etten myöskään sano koskaan asioita väärin. Jee!!

Playoffit alkavat siis reilun viikon kuluttua 1.3 vieraspelillä Luleåssa, Umeåssa tai Norrköpingissä. Sitä odotellessa, tässä ei ole tiedossa muuta kuin treenejä ja ensi maanantaina taas junnujen treenit, liikuntatuntien ohjaus kouluissa on nyt loppunut.

<3 Sapsu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot