Jaa sivu:

Kulinaristin Tukholma

1 kommentti

Maailman paras Tukholma, niin lähellä Helsinkiä, että sydämestä ottaa. Ajallisestikaan ei ota kuin yhden tunnin, joka maksetaan aikaerossa takaisin heti koneen laskeuduttua. Ihanteellinen viikonloppumatkailun kohde!
Olen hypännyt Helsingin keskustasta useammin kuin kerran taksiin ja ajanut kentälle, napannut lennon Tukholmaan ja varannut tulevan viikonlopun pöytävaraukset matkustaessani paikan päälle.

Ruoka-alan ammattilaisena arvostan ravintolakenttää, joka tyydyttää vaativimmankin kulinaristin toiveet.
Asuimme tällä kerralla Nobiksessa, Stureplanin välittömässä läheisyydessä. Sturehofissa nautin lounaan aina kun Tukholmassa vierailen, siellä mikään ei koskaan mene vikaan. Pöytää voi hetken odottaakin, mutta sehän sujuu ilolla, kun kainalossa on kavaljeeri ja lasi kuohuvaa.

Nobis oli valloittava, ja vaikka huonekoko ei päätä huimaa, muut palvelut kompensoivat. Aamupala oli loistava, henkilökunta asiansa osaavaa ja allekirjoittanut ilahtui minibaarikaapissa olevasta Gott & Blandad –pussista. Ikkunalaudalla tuli tutkailtua Norrmalmin torin menoa ja meininkiä, samalla kun poikaystävä tyhjensi kasseistaan adidaksen liikkeestä löytämiään kenkiä.

 

nobis sturehof

Vierailen aina Acne Archive –putiikissa, tsekkaamassa lempimerkkini tarjonnan – täältä voi tehdä löytöjä, niin tälläkin kertaa. Ostin nahkamekon jonka lähtöhinnasta oli -75 % alennus.
Jos on aikaa, kävelen. Jos laiskottaa, otan taksin. Tällä kertaa yllätimme itsemme ja hyppäsimme bussiin, mainio tapa tutustua kaupunkiin.

adidasacne

Matka Tukholmaan on aina ennen kaikkea pako arjesta, pikainen ja maistuva ruokamatka länteen. Ravintolavisiittejä mahtui tähänkin viikonloppuun ihan kunnianhimoinen määrä. Muutaman mainitakseni: Sturehof, Volt, Riche, Rolf’s Kök ja Köttbaren.

nobis nobis

Kävelimme lauantaina kymmenen tuntia, illalla oli ihana nostaa jalat ylös ja tilata huonepalvelusta pullo skumppaa.
Mieletön viikonloppu, kiitos Visit Sweden. Tapaamme joulun jälkeen!

nobis

Terkuin,

Hanna Gullichsen / hannag.fi

1 kommentti

  1. tukholma mielessäin : hannag.fi

    […] poikaystäväni kanssa loppusyksystä viikonloppureissulla Tukholmassa, postaus aiheesta löytyy täältä. Tuli tuota kirjoitellessani ihan julmettu Tukholma-ikävä. Kyllähän sitä välipäiviksi ehtisi […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot