Jaa sivu:

Lapsiperhe matkalla Tukholmassa

Jätä kommentti

Olen Coco ja kirjoitan blogia Coco Sweet Dreams ja minun lisäkseni perheeseeni kuuluu neljän kuukauden ikäinen vauva, 4-vuotias poika ja mieheni. Lähdimme Tukholmaan testaamaan matkustamista lapsiperheenä ja hyvinhän se onnistui kun varasi riittävästi aikaa liikkumiseen ja oli avoimin mielin matkassa.

Alkuun voisin kertoa meidän kauniista hotellista, Scandic Grand Centralista. Hotelli sijaitsee keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Centralstation sijaitsee aivan hotellin läheisyydessä. Esimerkiksi Stockholm Cardilla pääset liikkumaan vaivattomasti julkisilla. Meillä oli matkassa rattaat vauvaa varten, asemilta löytyy hissit ja niitä rohkeasti käyttämällä pääset alas tunnelbanaan.

Meidän hotellihuone oli kerrassaan upea, se sijaitsi ylimmässä kerroksessa ja näkymät olivat kauniit. Plussapisteitä meidän sängylle – se oli aivan mahtava. Siinä oli ihana nukkua, eli jos haluat kunnon yöunet – senkin puolesta tuo hotelli on mahtis.

Pojalle levitettiin ylläolevasta sohvasta sänky ja vauvalle tuotiin matkasänky hotellin puolesta. Meillä oli hyvä olla.

Digi-ihmisille vielä vinkiksi että hotellista saat nettitunnukset ja yhteys pelittää nopeasti.

Aamupala pöytä on runsas ja jokaiselle löytyy jotakin. Suosikkini oli lasissa olevat herkkuannokset jotka sisälsivät luonnonjugurttia, marjoja ja hunajaa.

Erittäin rentouttava paikka tuo Hotelli.

Seuraavassa postauksessa kerron teille matkastamme Tukholman Skansseniin josta löytyy niin kotieläimiä kuin villieläimiäkin. Se oli jännä paikka – sanoi poikani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot