Jaa sivu:

Pappa Grappa Norrköpingissä

Jätä kommentti

Kolmårdenin koko päivän kävelyn jälkeen olimme ansainneet hyvää ruokaa ja aina välillä vaistoni osuu oikeaan. Ilman sen suurempia tutkimuksia valitsin ravintolaksi Pappa Grappan, joka oli kävelyetäisyydellä hotellistamme.

Pappa Grappalla on 2 ravintolaa – pizzeria sekä a la carte –ravintola. Näistä valitsimme a la carte –ravintolan. Jälkikäteen selvisi, että pizzojakin olisi saanut gluteenittomana, ehkä sitten ensi kerralla.Pappa Grappalla on alkujaan ollut italialainen omistaja, mutta nykyään omistaja on ruotsalainen. Upeassa ilta-auringossa oli mukava istahtaa terassille ja nauttia lasillinen niin ansaittua kuohuvaa. Nimensä mukaisesti ravintolalla on huikea grappalista, mutta ne jäivät nyt maistamatta.

Pikku kulinaristeille ei ollut omaa listaa, mutta tarjoilija kertoi, että lasagnea ja erilaisia pasta-annoksia ilmestyy pyynnöstä pöytään myös listan ulkopuolelta.

Amuse bouche oli ihana friteerattu riisipallero juustokastikkeella. Alkuruoaksi nautimme antipastolajitelman ja vitello tonnaton. Pääruoaksi tonnikalaa ankkarisotolla ja vasikkaa. Lieneekö Kolmårdenin aurinko syyllinen, mutta kaikki maistui erinomaiselta, mukaan lukien lasten lasagne ja pasta carbonara. Iso Muru kehui tonnikalaa ja ankkarisottoa suorastaan ylitsevuotavasti, eivätkä sanat olleet turhia.

Ravintolan hinnat eivät ole huokeimmasta päästä, mutta annokset eivät myöskään ole mitään pieniä piperryksiä vaan erittäin runsaita. Niin runsaita, että Pikku Muru pääsi nauttimaan vasikastani.

Tarjoilu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Saimme hyvän vinkin paluumatkalla lounaspaikaksi, saa nähdä ehditäänkö.

Jos matkailette Norrköpingissä – käykää ihmeessä testaamassa tämä paikka.

Nyt matka on jatkunut jo kohti Vimmerbytä ja Astrid Lindgrenin maailmaa. Autossa pyörii äänikirjana Astrid Lindgrenin Marikki. Takapenkillä on täysin hiljaista ja kaikki kuuntelevat satua – ei hassumpaa.  Äänikirjoja pitää hommata enemmän automatkoja varten.

Matkaterveisin,
Johanna
Hellan ja viinilasin välissä -blogi
www.hellanjaviinilasinvalissa.blogspot.com

Matkasta aiemmin kirjoitettua –
http://hellanjaviinilasinvalissa.blogspot.se/2013/06/norrkoping.html
http://hellanjaviinilasinvalissa.blogspot.se/2013/06/kolmarden.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot