Jaa sivu:

Snoukkatyttöjen energiatankkausta

Jätä kommentti

Eikös olekin hieno kuvagalleria? Kun klikkaat kuvaa, niin sen pitäisi aueta koko screenin kokoisena!

Yllä siis Åren ja Vamdalenin ruokailuja. Aikamoinen määrähän niitä on, mutta niin oli syöjiäkin! Neljä mimmiä voi loppujen lopuksi syödä aika uskomattoman määrän apetta, varsinkin kun ruoka on kaiken lisäksi maistuvaa. Nälkä yllätti reissussa joka tapauksessa ehkä kerran, sen verran hyvin kaikki oli järjestetty.

Åressa brekkaria syötiin ihanassa Grädda Bekrissa, jossa tuoreen leivän tuoksu kantautui vahvana sieraimiin. Lounasta puolestaan vaihtelevasti niin rinteessä kuin Åren keskustan Åre Delikatess -delissäkin. Illallismeininki oli joka ilta täynnä ilotulituksia ja ohjelmaa. Grillasimme mm. itse luomulihaa Wersens Källare -ravintolassa.

Vemdalenissa ruokapuoli oli juuri sitä, mitä aktiivilomalta voikin odottaa eli purilaista ja tuoppi olutta sporttibaari Hovde Sportsbarissa. Sattui muuten sijaitsemaan juuri sopivasti ihan hotellihuoneemme alapuolella, niin viikonloppujuhlista pääsi nauttimaan ihan sängystä käsin ;) Laskettelijoille suosittelen sekä Åren, että Vemdalenin lukuisia rinneravintoloita! Niissä on hintataso kohdillaan (ainakin Suomen rinneravintoloihin verrattuna!), ruoka rustiikkista ja herkullista ja maisemat, no, ne maisemathan ovat ihan uskomattomia.

Näihin kuviin päätän ruokaraportin ja tyydyn tästä lähtien postaamaan ruokakavuiani ainoastaan instagrammiin, jos kiinnostaa, niin @natawhitetrash.

Taidankin hipsiä tästä salille, mun salainen ase rajattomaan ruokailuun!
Cheers!
Nata
www.whitetrashdisease.indiedays.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot