Jaa sivu:

Viimeinen puristus

Jätä kommentti

Vastustajiksi playoffeihin tuli vähän jopa meidän onneksemme Norrköping. Ollaan pelattu niitä vastaan hyvin aikaisemmilla kerroilla ja matkakaan sinne ei ole niin pitkä, mitä se olisi voinut olla (Umeå tai Luleå tuolla pohjoisessa). Niillä on kuitenkin kaksi uutta pelaajaa, jotka eivät ole pelanneet meitä vastaan ja joukkue pelaa euroliigaa, joten yllättämiseen vaaditaan aika paljon :-D Mutta me lähdetään pitämään hauskaa!

Tällä viikolla oli pienokaisten treenit, joissa oli hiihtoloman takia vain neljä osallistujaa. Meillä oli Johannan kanssa ongelmia ajankulun kanssa, koska oltiin puolessa välissä tehty jo kaikki, mitä oltiin suunniteltu :-D Eilen meillä oli vapaapäivä ja tänään on vielä treenit ennen huomista koitosta, johon lähdetään klo 6.30…

IMG_0180-001IMG_0188Oltiin katsomassa lätkäfinaalia O’learysissa, mutta turha reissu kun Ruotsi ei saanut edes maalia aikaiseksi.

Nyt mä oon vihdoin huomannut sen, että englanti ja ruotsi sujuu ilman minkäänlaisia ongelmia ja ymmärrän kaiken, oon niin iloinen siitä! Ennen lähtöä ei esimerkiksi tullut kuuloonkaan katsoa tv-ohjelmaa ilman tekstityksiä niin, että ymmärtäisin kaiken. Nyt sarjoja katsellessa voin tehdä kaikkea muuta ja pelkästään kuunnella ja pysyä täysin kärryillä siinä, mitä tapahtuu. Tulisikohan englannin ylppäreistä nyt ällä sen totaalisen pohjanoteerauksen jälkeen vuosi sitten? :-D Olisi hauska kokeilla.

IMG_0069IMG_0293

<3 Salla

ps. KOHTA MÄ TUUUUUN!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot